Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Inshaallah" by James Fieldson # eBook PDF Kindle ePub Free

Inshaallah

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Inshaallah
  • Author : James Fieldson
  • Release Date : January 11, 2013
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 339 KB

Description

Den 10. desember hvert år utdeles Nobels fredspris i Oslo - på dagen for dynamittens far Alfred Nobels dødsdag. Fredsprisen er en av de mest prestisjefylte priser i verden. Nobels fredspris skaper nesten alltid lovord eller kritikk blant politikere, journalister og folk i allminnelighet.
Da USAs president Barack Obama ble tildelt Fredsprisen i 2009, var debattstormen for og imot intet unntak. De enorme sikkerhetstiltakene under presidentens og førstedamens besøk i Oslo vakte også stor oppmeksomhet, og forhindret uønskede hendelser fra Air Force One landet, til flyet tok av 24 timer senere.
At president Obama, førstedame Michelle Obama, omkring 200 borgere av USA og titusener av nordmenn var bare sekunder fra å bli forvandlet til atomstøv, har vært en vel bevart hemmelighet i tre år. En internasjonal gruppe ekstreme islamske fundamentalister, med hjelp fra en norsk motorsykkelbande, sendte en selvmordsbomber med to taktiske atomvåpen til Oslo. Han skulle utføre et nøye planlagt terrorangrep da Obama og hans følge var på vei i bil til Oslo Lufthavn Gardermoen.
Terrorangrepet ble avverget i siste øyeblikk av en pakistansk immigrant og to norske politifolk - de to utkjempet en kamp på liv og død med selvmordsbomberen og to armerte atombomber ombord i et løpsk lokomotiv.


Ebook Free Online "Inshaallah" PDF ePub Kindle